Burgerii noștri sunt unicați. Acum că am stabilit asta, putem trece mai departe să îți explicăm de ce susținem asta 🙂

Viața de înainte de Burger House ne-a purtat în numeroase colțuri ale lumii, iar peste tot unde am ajuns printre rețetele tradiționale pe care le încercam se strecura mereu câte un burger. Suntem fani burgeri, că altfel nu am fi avut cum să deschidem un local specializat, și nu vrem să ascundem asta.

Dar noi suntem fani ai burgerilor adevărați, care sunt făcuți cu carne proaspătă și 100% din vită, motiv pentru care am adunat toată experiența noastră laolaltă și am încercat să creăm un burger care să respecte standardele înalte de calitate. Iar ceea ce îți punem ție în farfurie, sau la mână, sau la pachet, este mai mult decât o simplă bucată de carne strâmtorată între două bucăți ai unei chifle.

Vrem ca totul să fie fresh și sănătos, astfel că aprovizionăm burgeria noastră zilnic cu carne proaspătă din carmangeria cu care colaborăm și cu legume de cea mai bună calitate. Și nu, nu avem un congelator ascuns nicăieri. Tocăm carnea de vită și îi adăugăm doar câteva condimente pentru gust, fără conservanți și E-uri. Iar atunci când vrei un burger, noi îl prăjim direct pe plită și o punem între două chifle cu ingredientele aferente burgerului cerut. Și poate de asta trebuie să îți rezervi cel puțin 7 minute ca să ai burgerul perfect în față. Încă un lucru, sosul nostru este unic. Este pregătit special de noi, conține până în 10 ingrediente, dar nu putem să îți spunem care. Te lăsăm pe tine să le descoperi 🙂

Suntem nature lovers too! Noi credem în vită, dar mai mult de atât, credem în natură și în protejarea acesteia. Tocmai de asta, din fiecare burger pe care îl cumperi, noi donăm 1 leu pentru plantarea copacilor. Poate într-o zi o să avem o mică pădure doar pentru iubitorii de burgeri.