Îți mulțumim că ne vizitezi și tocmai de aceea am creat această pagină de termeni și condiții pentru a face experiența ta cât mai plăcută. Te rugăm să citești cu atenție termenii și condițiile noastre, iar orice problemă te rugăm să o raportezi prin formularul nostru de contact. Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpărarea de produse, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Ne rezervăm dreptul de a face modificări în orice moment, fără notificare în prealabil către utilizator.

Copyright

SC JFK Burger SRL-D are sediul social în sat Sanmartin, Com. Chinteni, nr. 13, județul Cluj, Nr. Înmatriculare: J12/1418/2015.

Întregul conținut al Burger House este protejat conform legii dreptului de autor și a legilor privind dreptul la proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente aparținând site-ului Burger House se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea SC JFK Burger SRL-D și cad sub incidența dreptului de autor prevăzut de legea română. Dreptul de autor pentru siglele și sloganele partenerilor și colaboratorilor noștri le aparțin acestora, și sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raportă orice problemă legată de drepturile de proprietate intelectuală va rugăm să ne scrieți prin formularul de contact de pe pagina de Contact.

Precizări prealabile

Toate prețurile noastre sunt exprimate în RON, cu TVA-ul inclus în prețul afișat. Costul final plătit de cumpărător este cel afișat pe site, la care se adaugă costul transportului. Nu percepem alte taxe suplimentare.

Prețurile produselor pot suferi modificări, fără ca acest lucru să fie anunțat în prealabil.

Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare și nu au valoare contractuală.

Burger House garantează 100% calitatea preparatelor oferite.

Declinarea responsabilității

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi față de poze (culoare, aspect, …). Echipa Burger House încearcă să va prezinte cât mai detaliat și corect produsele și să respecte acuratețea informațiilor. Totuși, Burger House nu garantează că descrierea produselor și a serviciilor precum și conținutul acestui website este lipsită de erori, completă și actuală. Burger House nu-și poate asumă responsabilitatea că toate produsele expuse sunt disponibile în stoc.

Informații suplimentare

În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poștă, formulare online, se va consideră că utilizatorul conferă societății SC JFK Burger SRL-D dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifică, adapta, de a distribui și prezența aceste informații prin orice mijloace.

Orice încercare de a accesă date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifică conținutul Burger House, de a afecta serverul pe care rulează site-ul va fi considerată tentativă de fraudă, SC JFK Burger SRL-D rezervându-și dreptul de a pune în mișcare plângerea penală împotrivă celor care au încercat faptele descrise mai sus.

Fraudă constituie și plasarea unei comenzi cu adresă falsă sau date de identificare false. În acest caz vor fi anunțate organele competențe pentru a soluționa cazul.

Litigii

SC JFK Burger SRL-D, proprietară a Burger House va face tot posibilul că toate neînțelegerile privind orice tip de dispută între părți să fie rezolvată pe cale amiabila de către reprezentanții lor. În cazul în care rezolvarea neînțelegerilor nu este posibilă pe cale amiabila, soluționarea litigiilor va reveni instanței judecătorești competențe din România.